Kezdőlap Vállalkozóknak Világító dobozok gyártása kedvező feltételekkel!

Világító dobozok gyártása kedvező feltételekkel!

világító doboz

Világító dobozokkal főként az utak és autópályák mentén lehet találkozni, mert nagy méretüknek és jó láthatóságuknak köszönhetően így számos potenciális vásárlót, illetve ügyfelet tudnak elérni. Az óriásplakátokkal szemben a világító dobozok éjszaka is jól láthatóak, így gyakorlatilag 0-24-es elérhetőséget biztosítanak a hirdetőknek.

Amennyiben Ön is olyan vállalkozást vezet, amelynek szüksége lenne egy igazán hatékony reklámeszközre, a világító dobozok gyártásával hozzá juthat, és elérheti azokat az ügyfeleket is, akiket korábban nem tudott. Sokan ugyanis nem, vagy nem olyan mértékben használják az internetet, hogy elérhetőek legyenek a marketing szempontjából, így hiába ez korunk leghatékonyabb reklámozási területe, nem jut el mindenkihez. Utazni viszont gyakorlatilag mindenki szokott, és a világító doboz gyártatása által meg is szólítható, vagyis vásárlásra ösztönözhető.

világító doboz gyártása és kihelyezése után az autósok tudat alatt raktározzák el a rajta található információkat, amelyek akkor jönnek elő, amikor szükség van rájuk. Pszichológiai tény, hogy egy akár csak villanásnyi ideig látott kép, vagy szöveg is képes rögzülni az agyban, és ez könnyen üzleti előnnyé is kovácsolható, amit számtalan példa bizonyít.

Amennyiben szeretne világító dobozokat gyártatni, cégünk, az Uno Reklám Kft. az Ön rendelkezésére is áll! A világító dobozok gyártása során többféle, a körülményeknek megfelelő anyagot használunk fel, hogy a leghosszabb élettartamot elérhessük: a kisebb méretű világító dobozhoz plexi előlapot, míg a nagyobbhoz feszített fóliát használunk, aminek nem árt az időjárás, maga a doboz pedig alumíniumból készül. Bővebb információt tevékenységünkről a www.unoreklam.hu címen elérhető weboldalunkon találhat, és megtekintheti referenciáinkat is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye igénybe Ön is cégünk szolgáltatásait, és gyártasson világító dobozokat velünk! Ha rendelését szeretné leadni, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-27-342-415-ös telefonszámunkon, vagy az info@unoreklam.hu e-mail címünkön!