Kezdőlap Vállalkozóknak Érkezzen hűtős teherautóval a fogadásokra és cateringekre!

Érkezzen hűtős teherautóval a fogadásokra és cateringekre!

Érkezzen hűtős teherautóval a fogadásokra és cateringekre!

Rendezvény szervezése és lebonyolítása vár Önre, vagy az ételek és italok biztosítása a feladata, ami rendkívül körülményes? Nem áll majd rendelkezésére megfelelő konyhai környezet, ezért speciális megoldást keres? Hűtős teherautó bérlésével frissen tarthatja a gyorsan romló ételeket, és az italok behűtése is nehézségek nélkül megoldható!

Különféle jellegű programok nem csak a meleg, nyári hónapokban, hanem a téli időszakban is várnak bennünket. Amennyiben a mi feladatunk ezek megszervezése, felelősségteljes munka teljesítése vár ránk. Elegáns, szakmai rendezvények esetén, mint a fogadás, rendkívül sok múlik a külsőségeken. Vendégeink csak akkor lesznek elégedettek, ha minden egyes részletre kellőképpen ügyelünk. Az ételek és italok minősége, színvonalas felszolgálása rendkívül nagy jelentőséggel bír. Ha kihelyezett helyszínről van szó, vagy más okok miatt nincs lehetőségünk a konyhai ellátásra, tökéletes segítséget nyújthat egy hűtős furgon, amivel könnyen megoldhatjuk ezt a feladatot.

A különféle rendezvények hűtött áruval való ellátása céljából kiváló munkaeszközökkel állunk rendelkezésére. Hűtős teherautók bérlését tesszük lehetővé, amellyel bárhol és bármikor gördülékenyen láthatja el az érkező vendégeket a megfelelő ételekkel és italokkal. Tíz éves tapasztalattal, rugalmas ügyintézéssel, kifogástalan állapotban lévő járművekkel várjuk a Horhe Team 2011 Kft.-nél. Nagy gondot fordítunk hűtős furgonjaink tisztaságára, kitűnő külső és belső állapotban adjuk át mindegyiket. Télen is felkészülten állunk ügyfeleink rendelkezésére, hiszen a cateringek és fogadások alkalmával kiemelkedő szerepet tölthetnek be a hűtős furgonok! Az év egészében biztosítjuk a hűtős teherautók bérlésének lehetőségét. Szerezzen bővebb információt cégünkről, és a nálunk igényelhető hűtős furgonok típusairól a www.hutosteherautoberles.eu honlapunkon!

Biztosítsa a friss fogásokat a catering egész időtartama alatt! Ne jelentsen gondot a rendezvények helyszíne sem, hiszen a hűtős teherautó bérlésével bárhol könnyedén teljesítheti feladatait! Keressen minket elérhetőségeinken, a 06-30-491-4647-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hutosautoberles@gmail.com e-mail címünkre!