Kezdőlap Vállalkozóknak Arculattervezés felsőfokon: elkészítjük Önnek is!

Arculattervezés felsőfokon: elkészítjük Önnek is!

arculattervezés

Az arculattervezés többről szól, mint, hogy ugyanazt a logót ráteszik minden céges elemre. A kiindulási pont természetesen a cég logoja, szlogenje és neve, amit egy olyan vizuális egységbe kell integrálni, ami csak az adott cégre lesz jellemző. Az  arculattervezés egyik elsődleges célja a kommunikáció. Az embereknek üzenetet közvetít egy logo, a toll vagy bármelyik arculati elem, amivel szembe kerülnek. Ebben találjuk meg az  arculattervezés lényegét: szükség van egyértelmű célra, ami egyrészt az azonosítás, másrészt az egyediség. Olyan arculatra van szükség, amiből nincs még egy és amiről meg lehet jegyezni a céget.

Az  arculattervezés során a cég által közvetített üzenetet is tükröznie kell a logonak, illetve a komplett arculatnak is. Az igazán jó  arculattervezéshez alaposan meg kell ismerni a megrendelő igényeit és a céget, magát is, beleértve annak tevékenységét. Ha minden a helyén van és a céghez illő arculatot sikerült létrehozni, annak azonnal meglesz az eredménye. A profi módon megtervezett arculat hatására is többen döntenek úgy, hogy a vállalkozás szolgáltatásait veszik igénybe vagy a termékeit vásárolják meg, mert képes a döntéseiket befolyásolni. Emiatt sem olyan könnyű műfaj az  arculattervezés, mert egyszerre kell egyszerűnek és mégis hatékonynak lennie.

A www.dekorszeged.hu webcímen találja meg minden érdeklődő a cégünk, a  Zen 101 Kft. honlapját. Szeretettel várjuk, ha új vállalkozásához szeretne profi arculatterveket rendelni vagy úgy érzi, hogy a már meglévő cégére ráférne egy kis frissítés! A tervezés legelső fázisától a megvalósításig mindenben számíthat ránk és bízhat a szakértelmünkben. Az ügyfélközpontú szolgáltatásunknak köszönhetően a megrendelő éppen úgy a része a tervezési folyamatnak, mint a tervező csapat. Amennyiben érdekli valamelyik szolgáltatásunk, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen egyedi árajánlatot a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén! Hívjon minket a +36 30 9 677 888 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@profilstudio.hu email címre!