Kezdőlap Vállalkozóknak A céges autó matricázás hatékony reklám, nem csak dekoráció!

A céges autó matricázás hatékony reklám, nem csak dekoráció!

céges autó matricázás

Minden cégvezető tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő reklámozás. Ennek ellenére sokan nagyon jó lehetőségeket mulasztanak el. Például, ha a vállalat járművet is biztosít a munkavállalóinak, akkor mindenképp érdemes gondolni a céges autó matricázásra is, aminek köszönhetően egy nagyszerűen kihasználható reklámfelületre tehetünk szert.

céges autó matricázás előnye más reklámokkal szemben, hogy nem csak helyben hirdeti a céget, hanem mindenhol, ahol a jármű megfordul. Ezzel egy mozgó reklámra tehetünk szert, ami rendkívül hatékony, ha új ügyfeleket szeretnénk szerezni. A céges autó matricázás már egyetlen jármű esetében is megéri, de még előnyösebb, ha a teljes autóflottára kihasználjuk a lehetőséget, hiszen  így többször annyi embert érhetünk el.

Fontos azonban, hogy a céges autó matricázást ne kapkodjuk el, érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan mit szeretnénk és hogyan nézzen ki. Szeretnénk-e feliratot vagy csak valamilyen figyelemfelhívó grafikát? Vagy éppen fordítva? Mindenképp törekedni kell rá, hogy a végeredmény figyelemfelkeltő legyen, amire az emberek felkapják a fejüket. Ezt elérhetjük akár egy látványos mintával, akár egy vicces felirattal, de természetesen a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A céges autó matricázásnál az is lényeges, hogy ne legyenek mondatok, maximum kulcsszavak. Feltétlenül érdemes a cég nevét, logóját és legalább a honlap címét feltüntetni, hogy akinek felkelti az érdeklődését, az tudja, hol keressen bővebb információt.

Amennyiben céges autó matricázást szeretne, a legjobb helyen jár, ugyanis az Autodekor.hu Bt. teljes körű szolgáltatást nyújt ezzel kapcsolatban! Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson honlapunkra, a www.autodekor.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál, és megtekinthet számos referenciaképet is a munkáinkról. Ha pedig további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 6466-293-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@automatricak.hu e-mail címre!