Kezdőlap Tanácsadás Vegyen búcsút kedvencétől megbízható tetemszállítással és hamvasztással!

Vegyen búcsút kedvencétől megbízható tetemszállítással és hamvasztással!

Fel kell készülnie a legrosszabbra, ugyanis valószínű, hogy kedvence hamarosan eltávozik az élők sorából? Szeretne róla megfelelően gondoskodni? Megadhatja a végső tisztességet, ha biztonságosan, megbízható módon intézi a tetemszállítást és hamvasztást.

A gyászszertartás nem csak az embereknek jár, hanem négylábú barátaiknak is. A kutyák, a macskák és más háziállatok szinte családtagnak tekinthetők a legtöbb esetben. Ők leélhetik az egész életüket a gazdájukkal, viszont ez fordítva sajnos nem igaz. Bármikor előfordulhat egy betegség, egy baleset, ami miatt örökre el kell köszönni tőlük. Idős korukban ez elkerülhetetlen, ezért fontos, hogy időben felkészüljön a kellemetlen pillanatokra. Biztonságos tetemszállítással és hamvasztással megkímélheti magát a temetéssel járó nehézségektől, és elkerülheti a komoly egészségügyi kockázatokat. A legméltóságteljesebb megoldás a kisállathamvasztás. Lehetősége van a szertartás alatt jelen lenni, ezt követően pedig magával viheti az urnába helyezett hamvakat. Az ország bármely területén él, igénybe tudja venni a kisállathamvasztás szolgáltatást. Tapasztalt szakemberek kezében nem érheti kedvencét bántódás az utolsó percekben sem.

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik tetemszállítással és hamvasztással. Nagy szakértelemmel, szeretettel és türelemmel végezzük a munkánkat, figyelmet fordítunk a feladatok körültekintő, tiszteletteljes ellátására. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így biztos kezekben tudhatja a kisállatot. Mobil berendezés áll rendelkezésre, amivel akár a helyszínen is el tudjuk végezni az elpusztult állat hamvasztását. Informálódjon részletesebben a tevékenységünkről a www.tetemszallitasbudapesten.com internetes oldalunkon!

Biztosítson méltó körülményeket a végső búcsúhoz, döntsön a kisállathamvasztás mellett, és helyezze kedvencét nyugalomra megfelelő körülmények között! Tegye fel kérdéseit bátran, és jelezze felénk egyéni kéréseit, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-311-7788-as telefonszámunkon!