Kezdőlap Tanácsadás Urna sírkövek: biztosítson új, méltó emléket az elhunyt számára!

Urna sírkövek: biztosítson új, méltó emléket az elhunyt számára!

urna sírkő

Vannak olyan elöregedett urna sírhelyek, amiket a hozzátartozók szeretnének felújíttatni, hiszen az elhanyagolt sírok rendkívül lehangoló látványt nyújtanak, ráadásul nem méltók az elhunytak emlékéhez sem. A rokonok különböző elvárásokkal vágnak neki az új urna sírkő megvásárlásának. Egyesek letisztult, egyszerű síremléket szeretnének állíttatni, mások pedig ragaszkodnak a díszesebb, látványosabb megoldásokhoz. Bármelyik elképzelésről is legyen szó, a Hungránit Bt. gazdag kínálatában mindenki megtalálja a megfelelő urna sírkövet!

A Hungránit Bt. igyekszik a vevők eltérő igényeinek eleget tenni, így lehetőség van többféle típusú urna sírkő közül válogatni. A munkálatokhoz kizárólag a legjobb, legszínvonalasabb alapanyagok kerülnek felhasználásra, így az elkészült sírkövek hosszú évtizedeken át biztosítják a méltó emléket az elhunyt számára. A régi sírkő alapanyagokhoz képest a megrendelések legyártása során alkalmazott gránit vagy márvány anyagok sokkal strapabíróbbak, megbízhatóbbak. Esetükben nem jelenthet gondot az időjárás, ellenállnak az erős napsütésnek, fagynak, csapadéknak. A kész urna sírkövek precízek, részletesen kidolgozottak. A végeredménnyel garantáljuk, hogy maximálisan elégedettek lesznek a megrendelők. A minőség mellett természetesen a rövid határidők is előtérbe kerülnek. A Hungránit Bt. odafigyel arra, hogy a megrendeléseket minél hamarabb bemutathassák, így az ügyfeleknek nem kell hosszú heteket várniuk a megfelelő sírkő telepítésére.

Készíttesse el megbízható vállalkozással elhunyt hozzátartozója új, méltó síremlékét, forduljon bizalommal a Hungránit Bt.-hez az urna sírkő vásárláskor! Cégünk a kedvező árakról sem feledkezik meg, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas urna sírkövekért. A választékot előzetesen weboldalunkon is megtekintheti, amit a www.hungranit.hu címen ér el. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal telefonon a  +36-29-413564-es számunkon, vagy küldjön e-mailt a hungranit@gmail.com címre!