Kezdőlap Tanácsadás Szennyfogó szőnyeggel a tiszta, igényes bejáratért

Szennyfogó szőnyeggel a tiszta, igényes bejáratért

szennyfogó szőnyeg

A különféle irodaházak és közintézmények bejárata igencsak árulkodó. A bejárat, illetve előtér, amit először szemügyre vehetnek az oda érkezők, ennek megfelelően kiemelt jelentősége van az első benyomás kialakulásában. Az ilyen létesítményekben jellemző nagy forgalom azt eredményezi, hogy a padló rendkívül könnyen bekoszolódik, különösen a csapadékos időjárásban, ami pedig igencsak lehangoló látványt nyújt. Mindezekből egyértelműen következik, hogy nagy gondot kell fordítani a bejárat tisztaságára, melynek legegyszerűbb eszköze a szennyfogó szőnyeg.

Egy jó szennyfogó szőnyeg szinte észrevétlenül gondoskodik a tisztaságról, hiszen lábtörlés nélkül, pusztán azzal, hogy az érkezők áthaladnak rajta, magába szívja a cipőtalpon lévő szennyeződések javát. A nedvesség elpárolog, a fennmaradó száraz anyag pedig tömörül, a korszerű technológiai eljárásnak köszönhetően. A szennyfogó szőnyegek alján lévő gumi biztonságérzetet ad azok használata közben, hiszen nem csúszik el, valamint a szennyeződések sem tudnak alájuk kerülni.

Szeretné szennyfogó szőnyeggel megőrizni a tisztaságot? Nincs más dolga, mint felkeresni cégünket, a Bardusch-Bértextília Kft.-t, hiszen sokszínű tevékenységi körünkben a szennyfogó szőnyegek bérbeadása is helyet kapott. Szolgáltatásunk teljes körű, a kölcsönzésbe nálunk beletartozik a csere, a szállítás és a tisztítás is. Többféle szín és méret közül választhatja ki az ideális típust, emellett a csere gyakoriságáról is Ön dönthet, így teljes mértékben az egyedi igényekre szabhatja szolgáltatásunkat. A standard szennyfogó szőnyeg mellett akár logózott változat mellett is dönthet, melynek köszönhetően a bejárat nem csak tiszta marad, hanem stílusos is lesz, amivel még kedvezőbb benyomást tehet az érkezőkre.

Ha szeretne többet megtudni az általunk kínált lehetőségekről, látogasson el www.bardusch.com weboldalunkra! Amennyiben pedig igénybe venné szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, a +36-96-566-290-es telefonszámon vagy az
info@bardusch.hu e-mail címen!