Kezdőlap Tanácsadás Svájci fehér juhászkutya: a csodálatos és sokoldalú társ

Svájci fehér juhászkutya: a csodálatos és sokoldalú társ

svájci fehér juhászkutya

Régóta tervezi, hogy egy kutyával lepi meg a családját? Most jött el az idő, hogy kiválassza a megfelelő kutyafajtát? Netán kutatással, vagy más hasonló tevékenységgel foglalkozik, és szüksége van egy sokoldalú, barátságos társra? A svájci fehér juhászkutyában nem csalódhat!

Kutyát tartani egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen felelősségteljes gondozásra van szükség hosszú éveken keresztül. Mielőtt úgy dönt, hogy kiskutyát visz haza, fontos, hogy átgondolja a következőket: Van ideje a kutyára a mindennapokban? Rendelkezésére áll a megfelelő anyagi háttér? A családtagjai is vágynak az állat jelenlétére? Akár otthona őrzésére keres kutyát, akár olyan munkát végez, amely során szüksége van egy megbízható, könnyen tanítható társra, az Ön felelőssége az állatról gondoskodni. Az ideális környezet kialakítása, a kiváló minőségű táplálék biztosítása, és még számos más teendő vár Önre.

Figyelmes, barátságos, játékos, erős, eleven, éber, szép küllemű kutya tulajdonosa lehet, ha svájci fehér juhászkutya tenyészetből választja ki a kedvencét. A svájci fehér juhászkutya remek őrző-védő eb, gyermekek és más háziállatok mellett is bátran befogadható. Engedelmességének köszönhetően hamar megtaníthatja a fontos feladatokra, és nem csak otthon, hanem munkavégzés közben is sokoldalú, bátor és figyelmes társra lelhet, ha svájci fehér juhászkutyát választ.

Ha hűséges, barátságos, könnyen tanítható, szép kutyát szeretne választani, látogasson el hozzánk, az Ice Wine svájci fehér juhászkutya kennelbe! Több éve foglalkozunk svájci fehér juhászkutyák tenyésztésével és kiképzésével, számos versenyen vettünk már részt, és rengeteg díjat nyertünk, amire nagyon büszkék vagyunk. Ha megbízható kezekből szeretne csodaszép, egészséges kutyát hazavinni, érdemes a mi segítségünket kérni.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.icewinekennel.com weboldalon! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-5661425-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!