Kezdőlap Tanácsadás Rendezvény rögzítés professzionális módon

Rendezvény rögzítés professzionális módon

rendezvény rögzítés

Az emberek többsége szeret résztvenni különféle rendezvényeken, hiszen az érdeklődésnek megfelelő programok remek időtöltést jelentenek. Bármilyen eseményről van szó, a szervezők célja, hogy az összeállított műsor elnyerje a közönség tetszését, azonban sok esetben sokkal több munka zajlik a háttérben, mint az egyetlen alkalomra szóló szórakoztatás. Számos okból lehet szükség ugyanis a rendezvény rögzítésére.

Sok esetben csupán az a cél, hogy a felvételeket meg lehessen őrizni, ha a későbbiekben szükség lenne rájuk, míg máskor ismét nagy közönség előtt mutatják be a felvett anyagot, de olyan is előfordul, elsősorban koncertek rögzítése esetén, hogy később kiadvány készül az anyagból. A kiváló minőség tehát kiemelten fontos, akár képi rögzítésről, akár hanganyagok készítéséről van szó. A rendezvények rögzítésének nehézsége, hogy egyszeri, megismételhetetlen eseményekről van szó, ahol ennek megfelelően nem fér bele a hibázás a szakemberek részéről. A korszerű eszközök mellett tehát rutinos, felkészült csapatra is szükség van, míg bizonyos esetekben a kreatív nézőpont is fontos lehet.

Ha szeretne megismerni egy sokoldalú szakemberekből álló céget, akikre bátran rábízhatja a rendezvény rögzítést, a Nortyx Pro Kft. rendelkezésére áll! Milyen lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek?

Az események képi rögzítése nálunk több kamerával történik, míg koncertek rögzítése esetén a hang felvételét 24 sávig, stúdió mikrofonokkal végezzük. Egyszerű sztereó felvételt időkorlát nélkül tudunk készíteni, de igény esetén stúdió minőségű felvételek készítése sem jelent akadályt számunkra. Önnek csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk elképzeléseit, és mi teljes körű segítséget nyújtunk a rendezvények rögzítése terén.

Meggyőzték a technikai részletek, és szeretne még többet megtudni szolgáltatásunkról? Látogasson el www.hangcuccberles.hu weboldalunkra, és tájékozódjon az egyéb lehetőségekről! Ha igénybe venné a rendezvény rögzítést, árajánlatot kérne vagy feltenné kérdéseit, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-587-1922-es telefonszámon vagy a peter@nortyx.hu e-mail címen!