Kezdőlap Tanácsadás Miért válasszon tartós utcabútort?

Miért válasszon tartós utcabútort?

Számos helyről is be lehet szerezni utcabútorokat, mint például hulladékgyűjtőket, padokat, asztalokat. Ennek köszönhetően egy nagyobb park vagy közterület átalakítás, felújítás során a kivitelezőknek nem jelent kihívást megrendelni a területre szükséges utcabútorokat. Bárhogy is döntenek a kivitelezők, nagyon fontos, hogy a tartósságot helyezzék a középpontba.

Tény, hogy az utcabútorokat rengeteg külső hatás éri, elég csak a csapadékra, erős napsugárzásra, fagyra vagy a használatból fakadó sérülésekre gondolni. Csak akkor képesek a berendezések ellenállni ezeknek a tényezőknek, vagy akár a szándékos rongálásnak, ha masszív alapanyagok felhasználásával kerültek legyártásra. A tartós utcabútorok valóban ellenállóak, és hosszú éveken át kiszolgálják a környéken élőket. Ez nagyon fontos, hiszen az elhasználódott utcabútorok látványa rendkívül kiábrándító, arról nem beszélve, hogy ebben az esetben a cseréről is kell gondoskodni. Ha az utcabútorok telepítésük után rövid időn belül tönkremennek, az új padok, asztalok beszerzése plusz költséget jelent.

A tartós utcabútorok esetében nem áll fenn a balesetveszély sem hosszabb ideig. Például az eltört padok, asztalok cseréje eltarthat egy darabig, a kiálló elemek, szögek miatt pedig ez igencsak veszélyes, különösen akkor, ha a területen gyerekek is megfordulnak. Ezekbe a kiálló részekbe bármikor belerohanhatna a játék hevében. A tartós és megbízható utcabútorokkal ilyen kevesebb eséllyel fordulhat elő, hiszen igen strapabíróak, így nem törhetnek el egyhamar, ezért cserére sincs szükség idő előtt.

Ha Ön is tartós utcabútort szeretne vásárolni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Polyduct Zrt.-hez! Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az utcabútorok rengeteg külső tényezőnek vannak kitéve, kínálatunkban csakis tartós padokat, hulladékgyűjtőket, egyéb utcai berendezéseket talál. Ismerkedjen meg termékeinkkel weboldalunkon, amit a www.streetbutor.hu címen ér el! Ha kérdései lennének vagy vásárolna, keressen minket telefonon, a +36-54-480-666-os számunkon vagy írjon üzenetet a polyduct@polyduct.hu e-mail címre!