Kezdőlap Tanácsadás Könnyen tanítható, szép kutyát keres? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja!

Könnyen tanítható, szép kutyát keres? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja!

Szeretne a családjának egy kisállatot ajándékozni? Esetleg kutatási célra, vagy más hasonló feladatok ellátására keresi kedvencét, akivel együtt dolgozhat? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja a társát!

Rengeteg kutyafajtával ismerkedhet meg közelebbről, amelyek egy része a családi életet teszi vidámabbá, másik részük pedig kifejezetten valamilyen tevékenység során válhatnak hasznára, mint például az ingatlanok őrzése vagy a kutató munka. A svájci fehér juhászkutya tenyészetben született kisállatok mindkét esetben kiemelt szerepet tölthetnek be. A svájci fehér juhászkutyákra kiegyensúlyozott viselkedés, barátságosság, megbízhatóság jellemző. A többi kutyafajta közül kitűnnek nagy munkakedvükkel, kiváló képességeikkel, így tökéletesen alkalmasak a különböző kutató munkákra, és érdemes terápiás kutyaként beteg emberek mellé is őket választani. A svájci fehér juhászkutya szívesen és gyorsan tanul, számos trükköt taníthat meg neki. Kiválóan alkalmazkodik az időjárási körülményekhez, jól viseli a téli hideget, és a nyári meleget is. Ha más háziállatok mellé szeretne kedvencet, a svájci fehér juhászkutya nem okozhat csalódást, mivel remekül együtt tud élni a társaival.

Ha gondoskodó emberektől, megbízható helyről szeretné kisállatát átvenni, akkor érdemes Ice Wine svájci fehér juhászkutya tenyészetünket felkeresni. Régóta foglalkozunk ezekkel a nagyszerű kutyákkal, sok kiállításon vettünk részt velük, és rengeteg díjat nyertünk. Akár otthon, akár a munkaterületén van szüksége egy intelligens és szép kutyára, nálunk rátalálhat. Bővebb információért látogasson el a www.icewinekennel.com internetes oldalunkra!

Neveljen svájci fehér juhászkutya tenyészetben született kisállatot! Válassza ezt a csodálatos kutyafajtát Ön is, és legyen büszke ügyes kis kedvencére! Bármilyen kérdése merül fel, örömmel adunk választ, keressen bennünket a 06-20-383-6963-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!