Kezdőlap Tanácsadás Gondoskodjon a műemlékek eredeti állapotának visszaállításáról hatékony, kiváló minőségű restaurálással!

Gondoskodjon a műemlékek eredeti állapotának visszaállításáról hatékony, kiváló minőségű restaurálással!

hatékony, kiváló minőségű restaurálás

Lakóhelye közterületeinek rendben tartásával foglalkozik? Szeretné felújítani az ott elhelyezett szobrokat, kőből készült műemlékeket? Sürgősen szükség van egy szobor állapotának helyreállítására? Tapasztalt kőrestaurátor segítségével hamar megoldható a hatékony, kiváló minőségű restaurálás.

A modern építmények mellett országszerte sok helyen találhatók történelmi műemlékek, szobrok és különféle nevezetességek. Fontos, hogy ezek állapotának megőrzéséről gondoskodjanak azok a felelős személyek, illetve az intézmények alkalmazottai, akik ezzel a feladattal vannak megbízva. Az utókor számára úgy őrizhetők meg az értékes építmények, hogyha rendszeresen sor kerül a hatékony, kiváló minőségű restaurálásra. A kőből készült, különböző méretű és formájú szobrok szép látványt nyújtanak a parkokban, és más zöld övezetekben, ezért fontos a megóvásuk. A hosszú évek óta ugyanazon a helyen található műemlékek több ok miatt sérülhetnek, többek között folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ami miatt kophat a felületük, sőt, el is repedhetnek. Ha feladata, hogy segítsen az épségüket megőrizni, nincs más dolga, mint kőrestaurátor segítségét kérni. Lényeges, hogy a felújítást minden esetben hozzáértő szakember végezze, aki ügyel arra, hogy megtartsa az eredeti állapot jellegét. A műemlékeket nem csak kültéren fontos megóvni, a belső térben található falazat, oszlopok, képek, festmények állagának rendszeresen ellenőrzése is elengedhetetlen. Időközönként ilyen esetekben is szükség van a hatékony, kiváló minőségű restaurálásra.

Cégünk, a Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. megbízható segítséget nyújt Önnek, ha hatékony, kiváló minőségű restaurálásra van szükség. Gyakorlott mesteremberekből álló csapatunk vállalja a kényes restaurálási feladatok ellátását is. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.dorkft.hu weboldalon, majd egyeztessen velünk időpontot a személyes megbeszélésre! Hívjon minket a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!