Kezdőlap Tanácsadás A mohafalak gondozásáról bővebben

A mohafalak gondozásáról bővebben

mohafalak

mohafalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Csodálatos látvánnyal ajándékozzák meg a magáningatlanokat, irodákat, éttermeket, felhasználásukkal az adott környezet sokkal természetesebbé válhat. Ahhoz, hogy a mohafalak lenyűgözőek legyenek, és hosszabb ideig megőrizzék hibátlan kinézetüket, bizonyos tényezőkre nem árt odafigyelni velük kapcsolatban.

mohafalak igénylik a legalább ötven százalékos páratartalmat, ezért olyan helyre kell telepíteni őket, ahol ez biztosított számukra. A levegős környezet szintén kulcsfontosságú tényező az esetükben, tanácsos erre is odafigyelni az elhelyezésük során. A már stabilizált mohát nem szabad, hogy víz érje, ezért kerülni kell az öntözését. Ehelyett minél több időt, energiát szükséges fordítani a párásításra, azonban fontos a mérték, mert a nagy mennyiségű pára is gondokat okozhat. A körültekintő gondoskodást a mohafalak biztosan meghálálják, egyedi és szép látványukkal. A levegős, párás körülmények mellett az is lényeges, hogy a mohát ne érje erős napfény, mert ez szintén ártalmas. Ha az ember tanácstalan az elhelyezéssel, gondozással kapcsolatban, célszerű szakértők segítségét kérni, így biztosan elkerülhetők a kellemetlen helyzetek.

Amennyiben Ön is szeretne mohafalat, forduljon bizalommal a Plantart Kft.-hez! Igényes, minőségi megoldásokat kínálunk az ügyfeleknek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Az évek során nagyon sok megrendelőnek biztosítottunk kedvező árú mohafalakat. Legfőbb célunk, hogy munkánkkal egyedülálló összképet teremthessünk meg például irodákban, éttermekben.

Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal weboldalunkon, amit a www.plantart.hu címen ér el. Honlapunkon több referenciaképet is láthat mohafalainkról.  Gyors, precíz munkát végzünk. Bátran kérhet tanácsot tőlünk, segítünk, hogy a növények tartós megoldást kínáljanak. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-23-511-720-as számon, vagy küldjön e-mailt az aruhaz@plantart.hu címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.