Kezdőlap Tanácsadás A geotextília árán nem érdemes spórolni a kerti tó építésénél!

A geotextília árán nem érdemes spórolni a kerti tó építésénél!

geotextília

Örömmel tölti a szabadidejét vízparton, ezért úgy döntött, hogy kerti tavat épít a saját ingatlana környezetében? Szeretné az elképzeléseit minél rövidebb idő alatt megvalósítani, és időtálló eredményt elérni? Ennek érdekében fontos, hogy ne spóroljon a geotextília árán, kiemelt figyelmet fordítson a védőréteg fektetésére, a megfelelő tófólia kiválasztására.

A kert különleges dísze lehet a szebbnél szebb vízinövényekkel, halakkal betelepített dísztavacska. Ennek látványa feldobja a zöldterület összképét, hangulatosabbá a teszi az ingatlan kültéri környezetét. Bizonyára Önre is nyugtatóan hat a víz közelsége, és segít a hétköznapi fáradalmakról megfeledkezni, pihenni, kikapcsolódni. Egy egészen kicsi kertben is jól mutat a kerti tó, azonban fontos a körültekintő, alapos megtervezés, és a precíz, szakszerű kivitelezés. Egyéni elképzelései szerint határozhatja meg a tó méretét, alakját, érdemes olyan helyet választani, ahol éri napsütés a vízinövényeket, de nem melegedik fel túlságosan a víz. A tómeder kiásásakor lényeges a kövek, az építési törmelékek, a gyökerek eltávolítása, ezután következhet a tómeder homokkal való beterítése. Nem maradhat el a védőréteg fektetése, amire a legjobb megoldás a geotextília alkalmazása. A geotextília ára függ attól, hogy normál, vagy erősebb, extra anyagra van szükség, és mekkora területről van szó. A geotextília árát, és a tófólia díját is kiszámolhatja pontosan, ha online elérhető kalkulátort használ. Nem érdemes a geotextília árán spórolni, hiszen ezen múlhat, hogy mennyire lesz tartós az eredmény.

Hozza létre a nyugalom szigetét a saját otthonában! Tegye szebbé, különlegesebbé a kertjét dísztavacskával, és élvezze ennek előnyeit! Nálunk beszerezheti a kivitelezéshez szükséges termékeket, előzetesen tájékozódhat a geotextília áráról, és a tófólia típusokról is. Lehetősége van helyszíni szigetelés mellett dönteni, így nem az Ön feladata a tófólia szakszerű elhelyezése, és csak a felhasznált mennyiségért kell fizetni. Kiváló minőségű EPDM gumi tófóliát, vagy PVC fóliát is beszerezhet tőlünk, amelyeket kedvező áron nyújtunk. Több éves tapasztalattal vállaljuk a teljes körű kivitelezést, amennyiben pedig erre nincs szükség, szívesen adunk hasznos tanácsokat. Tájékozódjon a tófólia és a geotextília árakról, tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.tofolia.eu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-29-744068-as telefonszámon, vagy az info@tofolia.eu e-mail címünkön!