Kezdőlap Szülőknek Harry Potter szabaduló szoba – Varázsoljon különleges világot gyermeke szülinapjára!

Harry Potter szabaduló szoba – Varázsoljon különleges világot gyermeke szülinapjára!

Harry Potter szabaduló szoba

Kisgyermeke rajong Harry Potter varázslatos világáért? Biztos benne, hogy nagy örömet szerezne, ha hasonló környezetben találná magát? Kiváló ötlet a kicsi szülinapja alkalmából Harry Potter szabaduló szobával készülni, ahol gyermeke a társaival együtt vehet részt különleges programokon. Ez akkor is kiváló ötlet, ha a kicsik nem ismerik a történetet, hiszen egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak.

Minden szülő szeretné a gyermekét egyedi ajándékkal meglepni a születésnapjára. Évről évre egyre nehezebb lehet a feladat, ezért érdemes a megszokottól eltérő meglepetésen gondolkodni. Bizonyára nagy örömet szerezne a kicsinek, ha a születésnapon jelen lennének a barátok, óvodai vagy iskolai társak is. Szinte mindenki számára ismertek, és rendkívül népszerűek a Harry Potter epizódjai. Ha az Ön gyermeke is rajong a varázsló világáért, vagy esetleg még nem ismeri, és szeretne neki újdonsággal kedveskedni, kiváló ötlet Harry Potter szabaduló szobába tervezni a szülinapi zsúrt. A mágikus eszközökkel, érdekes kellékekkel teli birodalomban rengeteg élménnyel gazdagodhatnak a kicsik. A Harry Potter szabaduló szoba önmagában is élvezetes bármilyen korosztályról és nemről van szó, a 6-12 évesek körében pedig igazi kalandot jelenthet.

Az EMI gyerekprogramok szervezőiként több éves tapasztalattal vállaljuk a színes születésnapi rendezvények megszervezését. Budapesten új zsúrtermekkel várjuk, így az esemény helyszínét sem szükséges Önnek biztosítania. Többféle animációs program összeállítását, különféle foglalkozások lebonyolítását, és egyedi dekorációk elkészítését vállaljuk, így minden szempontból eleget teszünk az igényeinek. Lehetőséget nyújtunk az ünnepeltnek és kis barátainak arra, hogy Harry Potter szabaduló szobában játszanak, amely során különleges világot fedezhetnek fel. Profi animátor kalauzolja el a kicsiket egy olyan környezetbe, ahol azelőtt még sohasem jártak.

Ha szeretne igazán nagy meglepetést szerezni gyermekének, bízza ránk a Harry Potter sazbaduló szobában megtartható szülinapi zsúr megszervezését! Tudjon meg többet a Harry Potter szabaduló szobáról, és más általunk nyújtott lehetőségekről is a www.emi-gyerekprogramok.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja a 06-30-8244016-os telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com e-mail címünkre!