Kezdőlap Szülőknek Felkészítés az érettségire: ezért válasszunk magántanárt

Felkészítés az érettségire: ezért válasszunk magántanárt

Sajnos az állami oktatási rendszer nem úgy lett kialakítva, hogy a különböző képességű gyerekek egyaránt követni tudják a tananyagot. Ez főleg az olyan reál tantárgyaknál szokott különösen problémás lenni, mint a matek és a fizika. Ezeknél a tantárgyaknál azok is hiányt szenvednek, akik lassabban küzdenek meg a tananyaggal, és azok is, akik komolyabb szinten szeretnék tanulni, de a csoport nem ér fel az ő szintjükhöz. Mindkét esetben a legjobb megoldás a magántanár.

A magántanár szolgáltatásai közé tartozik az érettségire való felkészítés. Az érettségi eredménye hosszú távon meghatározhatja a diák életét, ezért érdemes a lehető legtöbb energiát arra fordítani, hogy jól sikerüljön. A magántanár sokkal hatékonyabban végzi a felkészítést az érettségire, mint az iskolai oktató. Számtalan előnnyel jár, ha felkeresünk egy felkészült szakembert gyermekünknek, ezek közül az egyik, hogy személyre szabott órát tart. Előfordulhat, hogy a tanuló bizonyos érettségi feladattípusokat könnyedén megold, ám másokkal nehezen boldogul. A magántanár a diák igényeihez igazodik, és figyel arra, hogy olyan feladatokat magyarázzon el és gyakoroltasson a vele, melyekben fejlődnie kell.

Magántanárral az érettségire való felkészítés sokkal kényelmesebb és fókuszáltabb, mint a tanórai készülés. A végtelenségig lehet vele gyakorolni az érettségi feladatsorokat, és rögtön rá tud mutatni a típushibákra. Az intenzív fejlődésnek köszönhetően növekszik a diák önbizalma, ami szintén fontos a sikeres érettségizéshez. Rövid idő alatt hatalmas fejlődést lehet elérni egy magántanárral, köszönhetően a személyre szabott oktatásnak és a fokozott figyelemnek, ezért még pár hónappal az érettségi előtt sem késő magántanár segítségét kérni.

Érettségire való felkészítéshez forduljon hozzám bizalommal! További információért látogasson el honlapomra, a www.matek-fizika-korrepetalas.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaim részleteit! Kérdés esetén vegye fel velem a kapcsolatot a +36-70-532-4476-os telefonszámon, illetve a magantanar@matek-fizika-korrepetalas.hu e-mail címen!