Kezdőlap Szülőknek Angol óvoda Budapesten, családias környezetben

Angol óvoda Budapesten, családias környezetben

Szeretne később külföldön élni a családjával? Fontosnak tartja, hogy gyermeke már kiskorától tanuljon idegen nyelvet? A kicsik nagyon fogékonyak a nyelvtanulásra, könnyen elsajátítják az új szavakat. Érdemes gyermekét angol nyelvű óvodába Budapesten beíratni, ahol vidám légkörben, biztonságos környezetben fejlődhet.

A megfelelő óvoda kiválasztása nem egyszerű feladat, azonban ha olyan ovit keres a kicsi számára, ahol jól érzi magát, és emellett hatékonyan felkészítik az iskolai életre, könnyebb lesz ez a nagy lépés. Szülőként bizonyára Ön is feltette a kérdést: gyermeke már az óvodában megismerkedjen az idegen nyelvvel, vagy várjon a tanulással az iskoláig? Számos előnye van a korai nyelvtanulásnak, érdemes angol nyelvű óvodát Budapesten választani többek között a következők miatt:

  • Nincs nyomás a kisgyermekeken.

  • Rendkívül könnyen jegyzik meg a szavakat.

  • Új kultúrát ismernek meg.

  • Fejlődnek az empatikus készségeik, a kreativitásuk.

  • Könnyebb lesz más nyelvek tanulása.

Angol nyelvű óvodában Budapesten játék közben sajátíthatják el a nyelvtudást a kicsik, hiszen énekelnek, mondókáznak velük. Az arcot és a testet használják a tartalom megértéséhez, és különféle kreatív feladatok elvégzése közben jegyzik meg az idegen szavakat.

Happy Kids angol nyelvű óvodánkban Budapesten gondoskodunk arról, hogy gyermeke biztonságban érezze magát, és hatékony legyen a különböző képességek fejlesztése. Nem csak az angol nyelv elsajátítása miatt érdemes hozzánk beiratkozni, hanem a személyre szabott foglalkozások miatt is. Angol nyelvű óvodánkban Budapesten kiegyensúlyozott, játékközpontú tantervet használunk, és képességeik szerint fejlesztjük a gyermekeket. Tudjon meg többet rólunk a www.happykids.hu weboldalon!

Gondoskodjon gyermeke fejlődéséről színvonalasan kialakított, biztonságos környezetben! Tegye lehetővé számára az idegen nyelv tanulását angol nyelvű óvodában Budapesten! Érdeklődjön a beiratkozással kapcsolatban, és tegye fel egyéb kérdéseit is bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@happykids.hu e-mail címünkre!