Kezdőlap Szülőknek Angol nyelvű óvoda az egyéni és szociális készségek fejlesztéséért

Angol nyelvű óvoda az egyéni és szociális készségek fejlesztéséért

angol nyelvű óvoda

Az óvodaválasztás általában kifejezetten nehéz döntés a szülők számára, hiszen ez az intézmény a kapuja az iskolai tanulmányoknak. Az óvodában elsajátított készségek és ismeretek jelentős hatással vannak arra, hogy a kicsik hogyan veszik az első akadályokat, hogyan tudnak megfelelni az iskola által támasztott követelményeknek. Ebben az életkorban szinte ragad a tudás a gyerekekre, amit mindenképpen érdemes kihasználni, ugyanakkor az óvodában a szociális élet terén is életre szóló tapasztalatokat szereznek a csemeték. Milyen intézmény képes eleget tenni a szülők összes elvárásának?

Egy angol nyelvű óvoda remek választás, hiszen kiváló alapot biztosít a kicsiknek ahhoz, hogy magabiztos nyelvismerettel kezdjék az iskolai éveket. Az idegen nyelvvel való ismerkedés logikus gondolkodásra is ösztönzi a csemetéket, aminek más tantárgyakkal való ismerkedés során is hasznát vehetik. Az óvodás kori nyelvtanulás előnyeit nem lehet elégszer hangsúlyozni, egy angol nyelvű óvoda tehát biztosan jó választást jelent. Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen intézmény az érzelmi intelligencia és szociális készségek fejlesztéséhez is megfelelő környezetet biztosít a gyerekeknek.

Egy angol nyelvű óvoda kapui nem csak magyar szülők magyar gyerekei előtt állnak nyitva, sőt! Ezekben az intézményekben kifejezetten sokszínű közösségek alakulnak ki, a multikulturális környezet pedig hatékonyan szolgálja a személyiségfejlődést. Az angol nyelvű óvoda teret enged annak, hogy a kicsik megismerjék és elfogadják embertársaikat pontosan olyannak, amilyenek, így olyan értékeket sajátíthatnak el, amiket sokan felnőtt korukban sem birtokolnak.

Ha intézményválasztás előtt áll, és érdekli az egyik legjobb angol nyelvű óvoda, nálunk jó helyen jár! A Happy Kids Nemzetközi Óvodában teljesen angol nyelven zajlik a nevelés, illetve oktatás, melynek köszönhetően a kicsik szinte észrevétlenül sajátítják el a nyelvet. Olyan angol nyelvű óvoda a miénk, ahol kifejezetten fontos a közösségépítés, így számtalan foglalkozással támogatjuk a gyerekek egyéni és szociális készségeinek fejlődését. Látogasson el a www.happykids.hu weboldalra, ismerje meg pedagógiai programunkat és tájékozódjon, milyen délutáni foglalkozásokat biztosítunk! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran a +36-1-356-2440-es telefonszámon vagy az info@happykids.hu e-mail címen, szívesen segítünk!