Kezdőlap Szülőknek A Berg trambulinok felhőtlen szórakozást ígérnek!

A Berg trambulinok felhőtlen szórakozást ígérnek!

Berg trambulinok

Minden szülő jól tudja, hogy néha igen nagy kihívást jelent kitalálni, hogyan tudják levezetni a kicsik a felesleges energiát. A szabadban töltött idő mindig jó hatással van a csemetékre, ezért érdemes elgondolkodni azon, milyen játékkal lehet gazdagítani a kertet. Az egyik legjobb választás a trambulin, hiszen az ugrálás nem csak jó szórakozás a gyerekeknek, hanem egyben remek testmozgást is biztosít. Egy ugrálóasztalnál alaposan meg kell fontolni, hogy melyik modellt érdemes megvásárolni, ezért az alábbiakban ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a szülőknek.

Természetes, hogy a trambulin kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy az önfeledt játék ne járjon sérüléssel. A biztonság tekintetében élen járnak a Berg trambulinok, melyek gondosan összeválogatott alkatrészekből állnak, és kialakításuk a legkorszerűbb technológián alapul.

Az ugrálóasztalok védőhálóval kiegészítve nyújtanak maximális biztonságot a kicsiknek, de érdemes egy létrát is beszerezni, ami megkönnyíti a fel- és lemászást. A hagyományos típusok mellett léteznek süllyesztett trambulinok is, melyek még tovább csökkentik a sérülések kockázatát, hiszen közel vannak a talajhoz, így nem kell nagy magasságokkal számolni. A biztonság az első, de egyéb szempontokat is célszerű figyelembe venni, hiszen a Berg trambulinok sokféle változatban kaphatóak.

Berg trambulinok kifejezetten tartósak, de fontos, hogy csak akkor lehet rájuk hosszú távon számítani, ha a teherbírás szempontjából okosan vannak kiválasztva. Ez különösen lényeges tényező akkor, ha olykor a felnőttek is elcsábulnak majd egy kis ugrálásra. Természetesen az átmérőt is figyelembe kell venni, amihez fel kell mérni, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a kertben erre a célra. Végül, de nem utolsó sorban a színek tekintetében is érdemes körültekintőnek lenni, hogy az ugrálóasztal jól illeszkedjen környezetébe.

Ön is szívesen válogatna a Berg trambulinok kínálatából? Az NBG Play-parks and Sport Kft. webáruházában óriási kínálat várja, melyben süllyesztett trambulinok és hagyományos típusok is helyet kaptak, de kiegészítők közül is válogathat. Fedezze fel termékeinket a www.nbg.hu weboldalon, ahol egyszerűen és kényelmesen vásárolhat! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-20-211-5621-es telefonszámon és az info@nbg.hu e-mail címen!