Kezdőlap Szabadidő Tegye olcsóbbá a téli sportolást síkölcsönzéssel!

Tegye olcsóbbá a téli sportolást síkölcsönzéssel!

Alig várja, hogy beköszöntsön a tél, hiszen készül síelni? Már nem jó a tavaly használt felszerelése, vagy más területen teszi próbára magát? Nem szükséges beruházni, hiszen lehetősége van síkölcsönzésre! Felnőttek és gyermekek számára egyaránt bérelhetők eszközök, amelyek lehetővé teszik az élményekkel teli, biztonságos kikapcsolódást.

Az egyik legnépszerűbb téli sportág a síelés, mely nem csak kellemes kikapcsolódás, hanem remekül fejleszti a motorikus képességeket, mint például az izületi hajlékonyságot, a koordinációs képességeket. Jól fejleszthető az erőnlét, az egyensúlyozó- és állóképesség, valamint a térbeli tájékozódó képesség is. Ha már síelt, tisztában van vele, milyen nagy hasznára válik, ha pedig még nem próbálta, itt van az ideje!

A sífelszerelés beszerzése sokszor okoz gondot, hiszen nem olcsó eszközökről van szó. Síkölcsönzéssel megkímélheti magát a nagy anyagi ráfordítástól! Nem érdemes saját eszközöket vásárolni, ha tudja, hogy jövőre máshol folytatja a gyakorlást. A gyerekek esetében szintén jobb ötlet a síkölcsönzés, mivel hamar kinövik a cipőt, a ruhákat és más méretű sílécre lesz szükségük. Tehát minden szempontból megéri a síkölcsönzés mellett dönteni!

Rendszeresen és alaposan átvizsgált, tiszta, biztonságosan használható felszerelést nyújtunk a Tottisí síkölcsönzőben. Rendkívül kedvező feltételek mellett adunk lehetőséget a síkölcsönzésre. Nem számolunk fel díjat az eszközök elvitelének és visszahozatalának napjára. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kínálunk felszerelést, így bármire van szüksége, nálunk beszerezheti az egész család számára. Informálódjon az árakról, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon!

Készüljön fel időben a síelésre! Szerezze be a nélkülözhetetlen eszközöket akár már most, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnia! Kímélje meg magát a nagy összegek kiadásától, hiszen ennél jóval olcsóbb megoldás a síkölcsönzés! Kérje a segítségünket a 06-30-210-3526-os telefonszámunkon!