Kezdőlap Szabadidő Kerüljön közelebb álmai megvalósításához tengeri hajóvezetői tanfolyamon!

Kerüljön közelebb álmai megvalósításához tengeri hajóvezetői tanfolyamon!

Minden vágya, hogy saját maga vezessen hajót? Még nem sikerült tengeri jogosítványt szereznie, de szeretné tervét megvalósítani? Tegye meg az első lépéseket most! Lehetősége van színvonalas, a hajó típusának megfelelő tengeri hajóvezetői tanfolyamra jelentkezni.

Miért halogatja az oktatáson való részvételt, ha a hajózás a legfőbb vágya? Sokan vannak, akik folyamatosan az okokat keresik arra, miért nem tehetik meg az első és legfontosabb lépéseket álmaik eléréséért. Ne tartozzon közéjük, hiszen csak egy karnyújtásnyira van a cél! A következő időszakban több tengeri hajóvezetői tanfolyam indul. Elméleti és gyakorlati órákon sajátíthatja el a megfelelő szintű tudást. Részt vehet manővertréningen is, amely során megtanulhatja a legváratlanabb szituációkat helyesen kezelni. A sikeres vizsgát követően hajózhat kedvtelésből, vagy a folyamatos gyakorlást követően kipróbálhatja magát különböző versenyeken is. Páratlan élményben részesülhet, önfeledten töltheti a szabadidejét, ha a tengeri jogosítvány megszerzése mellett dönt. Nem nehéz feladat az engedélyhez hozzájutni, csupán elszántságra van szükség.

Ha szeretne élményekkel teli, színvonalas oktatáson részt venni, érdemes cégünket, a Sail-ing Kft.-t választani. Különböző típusú tengeri hajóvezetői tanfolyamokat indítunk, amelyek valamelyikére akár már most jelentkezhet. A nálunk megszerezhető tengeri jogosítványokat nem csak Horvátországban, hanem más helyeken is elfogadják. Az alapképzésen kívül szervezünk manővertréninget. Részletes információt nyújtunk a tudnivalókról. Tájékozódjon a www.sail-ing.hu internetes oldalunkon!

Részesüljön páratlan élményekben kimagasló tengeri hajóvezetői tanfolyamon! Valósítsa meg a terveit minél hamarabb, hiszen annál több időt tölthet ezzel a nagyszerű szabadidős tevékenységgel! Jelentkezzen hozzánk, és tegye fel bátran a kérdéseit! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-3972919-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!