Kezdőlap Szabadidő Csodálja meg a főváros nevezetességeit őszi Segway túrán!

Csodálja meg a főváros nevezetességeit őszi Segway túrán!

Kíváncsi a főváros nevezetességeire, de nem kedveli a tömegközlekedési eszközöket? Szeretne élményekkel teli programokon részt venni? Őszi Segway túrán megismerheti Budapest legszebb látnivalóit, és megfeledkezhet a tömegről. A városnézés Budapesten nagyszerű ötlet még a hideg idő beköszönte előtt. Miért ne jelentkezne Ön is őszi Segway túrára?

Az ország fővárosa rengeteg gyönyörű épületet, és számos más érdekességet tartogat az ide látogatók számára. A Duna mindkét oldalán találkozhat régi, híres építményekkel, és változatos programokon vehet részt. Még néhány hónap hátra van télig, ezért érdemes ezt a jó időt kihasználni. Ha szürke hétköznapokat, és unalmas hétvégéket él meg, szebbé teheti, ha őszi Segway túrára jelentkezik.

Milyen előnyökkel jár ez a lehetőség?

  • Nem kell tömegközlekedési eszközt használni.
  • Páratlan élményekkel lehet gazdagabb.
  • Egyedül vagy szeretteivel is részt vehet a programon.
  • Bármikor jelentkezhet a túrára.

Az őszi Segway túra lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásának megfelelően tervezze meg az indulás és az érkezés időpontját. Olyan nevezetességeket tekinthet meg, amelyekre igazán kíváncsi. A járművektől eltérően, a káros anyagok levegőbe juttatása nélkül juthat el egyik pontból a másikba. A Segway egyszerűen működtethető, így korosztálytól és nemtől függetlenül bárki dönthet úgy, hogy a városnézést Budapesten ezzel a járgánnyal oldja meg.

Különböző időpontokban, más-más városrészek érintésével szervezünk őszi Segway túrát a Best Way Segway munkatársaiként. Kedvező áron vehet részt az általunk szervezett programokon. Felszabadultan, rengeteg élménnyel térhet haza, ha hozzánk jelentkezik. Informálódjon részletesen az őszi Segway túrák időpontjairól és az árakról a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkon!

Töltse hasznosan az idejét, vegyen részt izgalmas őszi Segway túrán! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb időpontot és útvonaltervet! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!