Kezdőlap Nőknek Vintage menyasszonyi csokor selyemvirágból?

Vintage menyasszonyi csokor selyemvirágból?

vintage menyasszonyi csokor

A vintage irányzat manapság az esküvők terén is hódít. Az egyedi, látványos dekorációk, régies hatású bútorzatok rengeteg ember tetszését nyerik el. A vintage esküvők során tulajdonképpen csak a fantázia szabhat határt az összképpel kapcsolatban. A legfontosabb, hogy a dekorációkon kívül, a menyasszonyi csokor és a ruhák is a vintage jegyében készüljenek el. Amennyiben Önnek is elnyerte a tetszését ez az irányzat, és különleges megoldást keres a vintage menyasszonyi csokor elkészítéséhez, ismerkedjen meg a selyemvirágokkal!

Manapság már lehetőség van arra, hogy selyemvirágból készüljenek virágköltemények, amik ugyanolyan hatást keltenek, mint az élő növények, a különbség annyi, hogy megőrizhetők az utókor számára. Nyári esküvőkre kifejezetten ideális választás a selyemvirág, mert nem hervad el, és az egész esemény alatt ízlésesen fog mutatni. A vintage menyasszonyi csokor is csodálatosan néz ki selyemvirágokból. Rengeteg lehetőség, szín és anyag áll rendelkezésre a virágköltemény elkészítéséhez. A vintage menyasszonyi csokorból biztosan nem maradhat el a csipke, ami mindenképp pluszt ad a kompozíciónak. Az uralkodó színek legfőképp a pasztellesebb, lágyabb árnyalatok. A rózsák kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vintage menyasszonyi csokrokban. A selyemanyagból a rózsaforma is tökéletesen kivitelezhető, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel. A vintage menyasszonyi csokrokba apró gyöngyök is elhelyezhetők.

vintage menyasszonyi csokor selyemvirágból a legjobb! Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretné Ön is elkészíttetni tartós virágkölteményét az eseményre, forduljon bizalommal a Molinea Iparművészeti Stúdió Kft.-hez! Gyors, minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítom az ügyfelek számára a megrendelt csokrokat.Weboldalamon több referenciámat is meg tudja tekinteni,  amit a www.selyemcsokor.hu címen érhet el. Ha szeretné leadni rendelését, forduljon hozzám bizalommal telefonon a +36-20-317-8878-as számon, vagy küldjön e-mailt a eveartdesign@gmail.com címre!