Kezdőlap Egészségmegőrzés Válasszon a remek csomagajánlatok közül, és pihenjen hegyvidéki szálláson!

Válasszon a remek csomagajánlatok közül, és pihenjen hegyvidéki szálláson!

Szüksége van a feltöltődésre annak érdekében, hogy jól induljon az új esztendő? Rengeteg feladata volt az elmúlt évben, és még mindig nem sikerült magát kipihenni? Kikapcsolódásra vágyik távol a megszokott környezetétől? Olcsón foglalhat hegyvidéki szállást, ahol a friss levegőn, és igényesen felszerelt hotelben pihenhet, ha figyelemmel kíséri az akciós csomagajánlatokat.

Mindenki számára fontos az egészség megőrzése és a munkahelyen való kiváló teljesítmény. Csak akkor tud jól helytállni, ha rendszeresen időt szakít a regenerálódásra, feltöltődésre. Ha problémát jelent az anyagi ráfordítás, vagy csupán néhány napra tud elutazni, érdemes tájékozódni a meghirdetett akciós csomagajánlatokról. Találhat olyan hegyvidéki szállást, ahol gyönyörű környezetben, kedvező áron vehet igénybe színvonalas szolgáltatást.

Megéri hegyvidéki szálláson kikapcsolódni, hiszen a kiválasztott hotelben egyéni igényei szerint használhatja a wellness részleget, kint pedig feltöltődhet a friss, hegyvidéki levegővel.

Többféle csomagajánlattal várjuk hegyvidéki szállásunkon, az Anna Hotelben! Tudjuk, hogy milyen nagy szüksége van mindenkinek a pihenésre, ezért ha most nem tud nagy összeget költeni a kikapcsolódásra, nálunk ebben az esetben is megtalálhatja az Ön számára kedvező megoldást. Az Árzuhanós Tél Napok március 1-ig foglalhatók, melynek tartalma a kényelmes szobán kívül többek között a svédasztalos reggeli, a félpanziós vacsora, a wellness részleg korlátlan használata. Az év elejétől választhat a Lamour Napok, valamint a Borozós Napok csomagajánlatok közül. Gondolunk az idősebbekre is, akiket Nyugdíjas Akcióval várunk. Amennyiben pedig csak egy éjszakát szeretne nálunk tölteni, megéri a Vasárnapi Akciót kihasználni. Érdemes az új esztendő első felében hozzánk látogatni, hiszen könnyen megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő csomagajánlatot.

Bővebb információért keresse fel a www.anna-hotel.hu internetes oldalunkat! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel a kérdéseit a 06-37-630-835-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@anna-hotel.hu e-mail címünkre!