Kezdőlap Egészségmegőrzés Szezonális depresszió kezelése pszichoterápiával

Szezonális depresszió kezelése pszichoterápiával

Elkedvetleníti a hideg, borús évszak? Szeretné, ha ebben az időszakban is jól érezné magát, és fenntarthatná a lelki egyensúlyát? Ha negatív érzelmek uralják Önt, és el akarja kerülni a lelki problémákat, gondoljon a szezonális depresszió kezelésére pszichoterápiával! Tapasztalt pszichológus segítségével könnyebben búcsút inthet a jelenlegi gondjainak.

A szezonális depresszió megkeseríti az ember életét. Rossz lesz a közérzete, kevésbé tud odafigyelni a munkájára és csökken az érdeklődése. A téli hónapokban gyakoribb ez a betegség, mely könnyen kialakulhat, és lehet, hogy nehezen veszi észre időben. Ha rosszkedvű, és egyedüllétre vágyik, rosszul alszik, és nyugtalan, akkor érdemes odafigyelni ezekre a jelekre.

A szezonális depresszió évszakhoz köthető, mivel másképp viselkedik, mást érzékel az ember teste az eltérő időszakokban. A Nap fénye és melege bizonyára Önt is felvidítja, ekkor mozgékonyabb, lendületesebb és nagyobb kedvvel végez mindenféle tevékenységet. A téli hónapokban szomorkás, zord az idő, kevés a Nap ereje, és több a sötét órák száma. Ez a változás mindenki szervezetére hatást gyakorol. Ha megfelelő életmódot folytat, és szerető családban él, kevésbé hatnak Önre ezek a tényezők. Ha bármilyen ok miatt jelentkeznek a szezonális depresszió tünetei, érdemes időben pszichológushoz fordulnia. A szezonális depresszió kezelése pszichoterápiával lehetséges!

Keressen egy Önnek szimpatikus pszichológust, aki tapasztalatával és együttérzésével megkönnyíti a problémák megoldását! Nem csak a testi egészsége fontos, hanem a lelki egyensúlya is, ezért figyeljen önmagára, és előzze meg, illetve gyógyítsa a betegségét! Segítek a szezonális depresszió kezelésében pszichoterápiával! A jelenlegi állapota feltérképezését követően rávilágítok az okokra, és támogatom abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Budapesten és Dorogon is elérhető vagyok, így Önre van bízva, hogy hol keres fel engem. Bővebb információért látogasson el a www.pszicho-menta.hu honlapra, és vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30-291-7318-as telefonszámon, vagy üzenjen a solyomttamas@yahoo.com e-mail címre!