Kezdőlap Egészségmegőrzés Svédmasszázs az egészség megőrzéséért

Svédmasszázs az egészség megőrzéséért

svédmasszázs

Szeretne izomlazító, pihentető, frissítő kezelést kapni? Igyekszik az egészségére, a lazításra a fáradságos mindennapok során figyelmet fordítani? Vegyen részt svédmasszázson, ami nagyon sokat segíthet Önnek is!

Az egészséges életmód egyik része a rendszeres mozgás, és a megfelelő pihenés. A betegségek megelőzésének érdekében ajánlatos a test állapotára, a kondíciójára, valamint a lelkiállapotára ügyelni. Ha rendszeresen tornázik, sportol, akkor az igénybevétel előtt és után kedvezően hat az izomzatára a masszázs. Ha valamilyen mozgásszervi problémával küzd, vagy gyenge az izomzata, akkor épp ezért jótékony hatású ez a kezelés. A stresszes hétköznapok során sokféle problémával találkozhat, amelyeket egyszerűbb megoldani, ha kiegyensúlyozott a lelkiállapot. A megfelelő pihenés mellett nagyon pozitív eredményeket lehet elérni a svédmasszázzsal. A masszőr figyelembe veszi az Ön állapotát, és ennek megfelelően végzi a munkáját. A svédmasszázs segítségével lazábbá válhatnak az izmok, javítható a vérkeringés, ami könnyebbé teszi a mozgást, és növeli a terhelhetőséget. Ha kipróbálja a svédmasszázst, érezni fogja a jótékony hatásokat, és a kezelés után felüdülve, ellazult állapotban folytathatja a teendőit. A svédmasszázs elismert, az egész testre pozitívan ható kezelés. Már egy alkalom után jobb lesz a kedve, a közérzete is. Ha pedig rendszeresen jár svédmasszázsra, akkor folyamatosan tehet az egészsége megőrzése érdekében. A svédmasszázs a különböző fogásokkal egyre mélyebb rétegekben fejti ki a hatását, a bőrre kent olaj vagy krém pedig szintén kedvezően hat. A masszőr minden testtájat átmasszíroz külön figyelmet fordítva a panaszosabb részekre. A svédmasszázst a nők és a férfiak egyaránt kedvelik, a fiatalabbak és az idősebbek körében is ismert.

Ha szeretne egy kellemes, lazító kezelést, akkor érdemes a svédmasszázs előnyeit kihasználni. Olvasson a svédmasszázsról, és más lehetőségekről is a www.gabimasszazs.hu weboldalon! Kérjen bővebb információt a 06-70-2008872-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a masszazs@gmail.hu címre!