Kezdőlap Egészségmegőrzés Plazmaadás a donorok maximális biztonsága mellett

Plazmaadás a donorok maximális biztonsága mellett

plazmadonor

Szeretnél vérplazmát adni biztonságos körülmények között? Felajánlod a segítségedet beteg emberek gyógyulásához? Plazmaadással hozzájárulhatsz embertársaid egészségéhez, ráadásul pénzt is kaphatsz érte!

Az egészséges életmód fenntartása mellett is előfordulhatnak balesetek, amelyek során szükséges lehet vér vagy vérkészítmények szervezetbe juttatására. Az életmentő műtétek, és egyéb más kezelések során többször alkalmaznak emberi vér felhasználásával különböző gyógymódokat. Ha szeretnél embertársaidon segíteni, és hozzájárulni ahhoz, hogy a vérellátással foglalkozó intézmények rendelkezzenek a szükséges mennyiségű vérrel, adj Te is vért, vagy vegyél részt plazmaadáson!

Ez a lehetőség mindenki számára nyitott, ami azzal az előnnyel is jár, hogy előtte orvosi vizsgálaton vehetsz részt, és leellenőrizheted egészségi állapotodat. A plazmadonorokat egy külön erre a célra kialakított plazmaadó épületben fogadják, ahol kellemes körülmények között vehetsz részt ebben a folyamatban. Az itt dolgozó szakemberek biztonságos környezetet biztosítanak, és megfelelően előkészített, kiváló minőségű felszereléseket alkalmaznak. Részletesen tájékoztatnak a plazmaadást megelőző, és ezt követő teendőkről, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedetten távozz. Lehetőség van a művelet elvégzése után a pihenésre is. Abban az esetben, ha bármilyen különleges körülmény jelentkezne, vagy járvány állna fenn, a szakemberek fokozott elővigyázatossággal, nagy odafigyeléssel végzik a munkájukat. A plazmadonornak nem kell aggódnia, megfelelő távolságra helyezik el a körülötte tartózkodó emberektől, a fertőtlenítés pedig teljes mértékű, így a nehéz helyzetben sem kell távol maradni.

Ha úgy döntesz, hogy Te is segítesz, örömmel fogadunk a Plazma Centrumban. 7000 Ft készpénzt, és 1100 Ft értékű Plazma Pontot nyújtunk sikeres plazmaadás esetén. Növeltük a biztonságot, folyamatos fertőtlenítést végzünk a munkaterületünkön, így a külső körülményektől függetlenül, megfelelő feltételek mellett van lehetőség a plazmaadásra.

Szerezz bővebb információt erről a nagyszerű lehetőségről a www.plazmacentrum.hu internetes oldalon! Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk, vagy kérdéseid merülnek fel, hívd bizalommal a 06-1-7927086-os, vagy a 06-30-7858750-es telefonszámunkat!