Kezdőlap Egészségmegőrzés Kaloba oldatos cseppek: hagyományos növényi gyógyszer megfázás ellen

Kaloba oldatos cseppek: hagyományos növényi gyógyszer megfázás ellen

Kaloba oldatos cseppek

Ahogy közeledik a jó idő, úgy szabadulhatunk meg lassan az olyan szezonális betegségektől, mint amilyen a közönséges megfázás. Ám ameddig még számolnunk kell azzal, hogy könnyen elkaphatjuk a betegséget, addig arra is szükség van, hogy felkészültek legyünk a kezelést illetően. A legtöbb otthoni patikás ládában megtalálható a megfázás elleni készítmények valamelyike, de nem biztos, hogy az jelenti a leghatékonyabb megoldást, amit már ismerünk, érdemes tájékozódni a lehetőségekről. Nézzük, milyen érvek szólnak a Kaloba oldatos cseppek mellett!

Kaloba oldatos cseppek használata felső légúti fertőzések esetén ajánlott, a készítmény ugyanis felveszi a harcot a megfázás valamennyi kínzó tünetével, enyhíti a torokfájást, köhögést, valamint az orrdugulást és orrfolyást. Ez a készítmény lényegében a muskátligyökér egy speciális kivonata, ennek megfelelően pedig a Kaloba oldatos cseppek hagyományos növényi gyógyszernek minősül. Jó választás azok számára, akik a természet erejét kihasználva szeretnének a gyógyulás útjára lépni.

Kaloba oldatos cseppek használata 6 éves kortól javasolt, így bátran adható nagyobb gyermekeknek is. Az ajánlott adag 6 és 12 év közöttiek számára napi 3-szor 20 csepp, 12 éves kor felett, illetve felnőtteknek pedig napi 3-szor 30 csepp. A készítményt közvetlenül a kanálból, de akár vízzel elkeverve is be lehet venni.

Fontos tudni, hogy a Kaloba oldatos cseppek gyógyszernek minősül, ezért a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha Ön is szereti a hagyományos növényi gyógyszereket választani, és megbízható, hatékony megoldást keres a megfázás tüneteinek enyhítésére, a Kaloba oldatos cseppek remek választás! A készítmény egyszerűen, kényelmesen megvásárolható a KlikkPatika webáruházából, melyet a www.klikkpatika.hu weboldalon ér el! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran szakértő munkatársainknak, hívja a +36-1-255-0298-as telefonszámot vagy írjon üzenetet a webshop@pharmaklikk.hu e-mail címre!