Kezdőlap Egészségmegőrzés Alakformáló kezelés – Búcsú a narancsbőrtől és a makacs zsírpárnáktól

Alakformáló kezelés – Búcsú a narancsbőrtől és a makacs zsírpárnáktól

alakformáló kezelés

Szeretne fogyni, de rendszeres sportolással sem sikerül változtatni? Kellemetlenül érzi magát a narancsbőre miatt? Még van ideje a meleg idő beköszönte előtt! Szabaduljon meg a narancsbőrtől és a makacs zsírpárnáktól hatékony alakformáló kezeléssel!

Az emberi test egy komplex rendszer, ezért a különböző folyamatok, így a fogyás, a hízás, és az izomépítés is több tényezővel függ össze. Sokan úgy gondolják, hogy elég a rendszeres testmozgás a fogyás érdekében, és nem mindig sikerül a kívánt eredményt elérni. Fontos tudni, hogy a szervezet a táplálékokból bevitt kalóriákat használja fel az edzés során, és ha nem áll rendelkezésre elegendő mennyiség, a tartalékokhoz nyúl. Ez jó esetben a zsírt jelenti, rosszabb helyzetben pedig az izmok lebontását, ezért elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás. Napjainkban lehetőség van többféle alakformáló kezelésen részt venni, amelyek sokat segítenek abban, hogy minél hamarabb tudja a kitűzött célt elérni. Az alakformáló kezelések nem csak esztétikai előnyökkel járnak, mivel segítenek a felesleges kilóktól megszabadulni, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezetre. Narancsbőr ellen, azonnali méretcsökkentésre, testkontúr javítására, mellemelésre, szülés utáni karcsúsításra egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelő alakformáló kezelést.

Fordítson nagy figyelmet és elég időt a helyes táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, és a szépségápolásra is! Legyen elégedett a külsejével! Az Evital Parkban többféle szolgáltatással várjuk, amelyek segítségével könnyen változtathat a jelenlegi állapotán! Korszerű és megbízható készülékekkel, valamint kiváló minőségű anyagokkal végezzük az alakformáló kezeléseket, amelyeknek köszönhetően megszabadulhat a zavaró tényezőktől. Velasmooth mélyfeszesítő berendezéssel, hullámmasszázzsal, aromaterápiás fáslizással, mélytengeri agyagpakolással, valamint elektroszaunával, és Ultratone technológia alkalmazásával kerül sor az alakformáló kezelésekre. Mindezekről részletesen informálódhat a www.evitalpark.hu weboldalon, és egyéni igényei szerint választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb módszert. Érdeklődjön a szabad időpontokról a 06-30-8863816-os telefonszámon, és tegye fel egyéb kérdéseit bizalommal az info@evitalpark.hu e-mail címen!