Kezdőlap Egészségmegőrzés Akadályozza meg a metasztázis kialakulását a Germán Gyógytudomány segítségével!

Akadályozza meg a metasztázis kialakulását a Germán Gyógytudomány segítségével!

Szeretne többet tudni a metasztázisról? Rendelkezzen pontos információkkal az áttét kialakulásával kapcsolatban! A Germán Gyógytudomány ismereteivel nagy eséllyel meggyógyulhat a legsúlyosabb betegségből is.

Napjainkban egyre több a daganatos megbetegedések száma, ezért fontos, hogy mindenki tájékozott legyen ezzel kapcsolatban. A köztudatban az a felfogás él, hogy a daganatos elváltozások előbb-utóbb metasztázissal járhatnak. Minden ember félve gondol erre a megoldhatatlannak tűnő problémára, pedig a Germán Gyógytudomány segítségével orvosolható.

A Dr. Hammer nevéhez fűződő gyógytudomány erre a kérdésre egyértelmű válaszokat ad. A rákos betegségek okai lelki eredetűek, valamilyen erős, hirtelen fellépő, negatív érzelmi elváltozás váltja ki a folyamat elindulását. Minél hamarabb észleli a stressz okozta kellemetlen tüneteket, annál hamarabb oldhatja meg a Germán Gyógytudomány ismereteinek birtokában ezt a kialakult helyzetet. A daganat megjelenése a szervezet reakciója a konfliktusokra, mellyel az agy az embernek akar segíteni a szervek működésének megváltoztatásával. Az információk, a fájdalomcsillapítás, az ok megszüntetése együtt elvezet a gyógyuláshoz. Ehhez ismerni kell a gyógytudomány által feltérképezett törvényszerűségeket, folyamatleírásokat, amelyekhez Ön is hozzájuthat. A metasztázis akkor alakul ki, ha a beteg a diagnózis hallatán megijed, óriási félelmet érez, megoldhatatlannak tekinti a helyzetet, és ez egy újabb stressz egy másik elváltozás megjelenéséhez. Az áttét nem a meglévő daganatos sejtekből alakul ki, hanem egy következő szervben, amit az új érzelmi kilengés okoz.

A lélek-agy-szerv hármasát együttesen kezelő Germán Gyógytudomány segítségével leküzdheti a legnagyobb félelmét, és meggyógyíthatja önmagát. Tájékozódjon részletesen erről a nagyszerű lehetőségről a www.germangyogytudomany.hu internetes oldalunkon! Előzze meg a betegségek kialakulását az általunk nyújtott ismeretek birtokában! Őrizze meg egészségét, és bővítse tudását! Keresse ezzel a témával foglalkozó munkatársainkat bizalommal, küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!