Kezdőlap Ajándékozás Reklámajándékok kiránduláshoz és piknikezéshez

Reklámajándékok kiránduláshoz és piknikezéshez

reklámajándékok kiránduláshoz

A reklámajándékok kiránduláshoz a nyári szezon nagy slágerei lesznek! A szezonális promócióknál mindig érdemes figyelembe venni az ötletelésnél, hogy olyan reklámajándékokat rendeljenek, amiket a vásárlók, ügyfelek minél jobban ki tudnak használni és aminek valóban örülni is tudnak. Egy toll vagy bögre, kulcstartó bármikor szóba jöhet, de ha ennél kreatívabb megoldást szeretne, akkor a reklámajándékok kiránduláshoz és mindenféle szabadidős, szabadtéri tevékenységhez garantáltan népszerűek lesznek!

reklámajándékok kiránduláshoz széles választékban elérhetőek a webshopunkban. Nézze meg mit kínálunk ebben a témában, ha megtetszett az ötlet és szeretne ilyen emblémázott termékekre épülő promóciót indítani! A reklámajándékok piknikezéshez, utazáshoz, kiránduláshoz, nyaraláshoz is ideálisak, csak ki kell választani azokat a darabokat, amiket logóztatni szeretne.

A termék kínálatunkban a legkülönbözőbb tárgyak és kiegészítők elérhetőek, színes választékban. Minőségi reklámajándékot szeretne rendelni, de nem csillagászati áron? Nálunk megtalálja a megfelelőt, amivel megörvendeztetheti a vásárlókat és ügyfeleket is. A reklámajándékok kiránduláshoz lehetnek utazó táskák, hátizsákok, amikbe pakolni lehet a holmikat, de jól jön egy baseball sapka, napszemüveg vagy esőkabát is, hogy az időjárás változékonyságára felkészüljön az utazó. A praktikus piknik kellékeket csak be kell pakolni a kocsiba és irány a park vagy egy kedves vidéki település. Egy olyan kirándulós reklámajándék, mint a napszemüveg vidám színekben, az összehajtogatható esőkabát, a nap ellen védő sapka és a pakolós hátizsák együtt és külön is jó ötlet.

A reklámajándékok kiránduláshoz logózva is megrendelhetőek, így Önnek már nincs dolga velük, készen állnak a csomagolásra, illetve az  átadásra! A www.dualreklam.hu webcímen a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. webáruháza kínálja óriási választékban a klasszikus és ötletes reklámajándékokat kiránduláshoz. Amennyiben vásárolni szeretne, illetve érdekli az emblémázás, érdeklődjön a részletekről az egyik megadott elérhetőségen! A kollégáink a dual@dualreklam.hu email címen vagy a 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376 telefonszámok egyikén válaszolnak minden kérdésére.