Kezdőlap Ajándékozás Lepd meg kedvesedet kedvenc közös képetekkel Valentin napra!

Lepd meg kedvesedet kedvenc közös képetekkel Valentin napra!

Már készülsz a Valentin napra, mert szeretnél a párodnak különleges ajándékot átadni? Kifogytál az ötletekből, mert minden évben újdonsággal készültél? Esetleg nem olyan régen találkoztatok először, és nem tudod, minek örülne leginkább? Ha vászonképet készíttetsz a kedvenc közös képetekkel, biztos, hogy nagy mosolyt csalsz szerelmed arcára.

Február 14-e Valentin nap, a szeretet és szerelem ünnepe. Számos babona, hiedelem, történet, és néphagyomány kapcsolódik ehhez a naphoz. Érdemes ezekről hosszasan olvasni, részletesen tájékozódni, hiszen rengeteg érdekességet tudhatsz meg.

Ha szerelmes vagy, biztos, hogy nagy örömmel gondolsz erre a kiemelkedő napra, és már javában készülsz rá. Ez egy remek alkalom arra, hogy meglepd párodat egy személyre szabott ajándékkal. Nem okozhat problémát a tökéletes meglepetés kiválasztása, ha a közösen eltöltött pillanatokra gondolsz. Biztos, hogy sok fotót készítettetek már, amelyeken együtt vagytok. Érdemes ezek közül válogatni, és vászonképet nyomtatni. A vászonkép jól mutat, bármilyen színekkel és bútorokkal van kialakítva az adott helyiség. Egyre többen döntenek a vászonkép rendelés mellett, mivel így a legkedvesebb fotók nem csak az albumban, vagy egy kisebb képkeretben láthatók, hanem a falon is, méghozzá egy kiváló minőségű kép formájában. A vászonkép remek ajándék hölgyeknek és uraknak egyaránt, így bármelyik nemhez tartozol, kitűnő ötlet vászonfotót nyomtatni. Ha nem tudsz választani a rengeteg jó kép közül, készíttethetsz kollázst is, így egy vászonképen egyszerre több fotótok jelenhet meg.

Miért ne használnád ki te is ezt a nagyszerű lehetőséget? Cégünk, az Ötlet Szalon Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron. Gyönyörű vászonképeket készítünk tetszőleges méretben, a lehető legrövidebb idő alatt. Garanciával vállaljuk a nyomtatást, és ajándékkal kedveskedünk a megrendelőinknek. Minden képet ellenőrzünk, csak magas minőségű, igényeidnek megfelelő vászonképet adunk át. Bővebb információért látogass el a www.vaszonkepszalon.hu weboldalra!

Okozz örömet a kedvesednek vászonképpel Valentin napra! Küldd el nekünk a benneteket ábrázoló fotókat, és készíttesd el egyszerűen a tökéletes ajándékot! Bármilyen kérdésed merül fel, hívd a 06-70-3875747-es telefonszámunkat, vagy írj nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkre!